Reflex Nutrition Micellar Casein 909g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 
Reflex Nutrition Micellar Casein ponúka systém s postupným uvoľnovaním aminokyselín a to pomocou formule micel v ktorej je spracovaná.
Dostupnosť Zvoľte variant Odoslanie 3-7 dní Odoslanie 3-7 dní Odoslanie 3-7 dní Odoslanie 3-7 dní
Variant
Cena €30,42 €30,42 €30,42 €30,42 €30,42 bez DPH
€36,50 €36,50 €36,50 €36,50 €36,50    
Značka Reflex Nutrition
Kategória Kazeín - Casein
Záruka 24 mesiacov
 

ponúka systém s postupným uvoľnovaním aminokyselín a to pomocou formule micel v ktorej je spracovaná.

Reflex Micellar Casein je vyrobený ultrafiltráciou mliečnych bielkovín - tento proces odstraňuje cliečny cukor laktózu a tuk.

Výsledná surovina obsahuje okolo 85% bielkovín!

V čom sa líši Reflex Micellar Casein od konkurencie?

Micellar casein od Reflex Nutrition je instantný protein s postupným uvoľnovaním aminokyselin vo forme micel, ktorý sa vyrába z čerstvého, odstredeného mlieka. Nezamieňajte si tento micelárny produkt s inými nekvalitnými caisenmim, ktoré sú vyrobené zo znehodnotených bielkovín. Bielkovina v micelárnom caisene je plnohodnotná a obsahuje v priemere 80% micelárneho caisenu a 20% srvátkového proteinu.

Garancia spoločnosti Reflex Nutrition:

  • Inovačné technológie
  • Najvyšší rating používaných surovín
  • Vyrobené zo 100% zelených energií
  • Vyrobené zo 100% obnoviteľných zdrojov v recyklovaných obaloch
  • Vyrobené v súlade s normami ISO 9001 a ISO 17025
  • Nezávisle testované na neprítomnosť látok dopingovej povahy
  • Absolutná čistota produktu a zdravotná nezávadnosť

 

Nutričné hodnoty:
100g
45g
Energetické hodnoty 1492 kj/352 kca 672 kj/158 kcal
Bielkoviny 78g 35g
Sacharidy 6,2g 2,8g
Z toho cukry 2,6g 1,2g
Tuky 1,3g 0,6g
Z toho nasytené tuky 0,8g 0,4g
Z toho mononasýtené 0,4g 0,2g
Z toho polynasýtené stopy stopy
Vláknina 1,6g 0,7g
Sodík 204mg 92mg
Láktóza 2,6g 1,2g
Lactospore Probiotics 200000000 90000000

Dávkovanie: 3 odmerky rozmiešajte so 450 ml vody, alebo mlieka

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.