Reflex Nutrition Micro Whey Native 909g

Neohodnotené
 
Zväčšiť
 
Reflex Nutrition Micro Whey Native 909g prináša špičkovú kombináciu natívneho srvátkového izolátu ako hlavnej zložky a CFM srvátkového izolátu.
Dostupnosť Zvoľte variant Odoslanie 3-7 dní Odoslanie 3-7 dní Odoslanie 3-7 dní Skladom (1 ks)
Variant
Môžeme doručiť do
- - - 27.5.2019
Cena €37,50 €37,50 €37,50 €37,50 €37,50 bez DPH
€45 €45 €45 €45 €45    
Značka Reflex Nutrition
Kategória Proteíny
Záruka 24 mesiacov
 

Reflex Nutrition Micro Whey Native 2,27kg  prináša špičkovú kombináciu natívneho srvátkového izolátu ako hlavnej zložky a CFM srvátkového izolátu.

Za posledných 15 rokov výskumov v Reflex Nutrition bol vyvinutý ultimatívny, vysoko stráviteľný nedenaturovaný izolát srvátkovej bielkoviny Micro Whey - zatiaľ najčistejší proteín. Je to vysoko vyspelá forma špeciálne navrhnutá pre dodanie vysokého množstva biologicky aktívnych peptidov a aminokyselín. Číslo 1 ingrediencií v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný natívny srvátkový izolát Native Whey. Je to pravdepodobne najkvalitnejšia forma proteínu, ktorá je v súčasnej forme dostupná a naviac obsahuje biologicky aktívne mikrofrakcie, ktoré sú obsiahnuté v prírodnom čistom proteíne. Tieto častice majú preukázateľne pozitívne účinky na celkové zdravie organizmu.

 Native Whey je bioaktívny srvátkový izolát, vyrábaný priamou cestou z čerstvého mlieka 

Tým sa Native Whey úplne líši od všetkých štandartných WPI/WPC (srvátkový izolát a koncentrát) proteínov na súčasnom trhu, teda proteínových vyrabaných z pasterizovanej (tepelne upravenej) srvátky, ktorá je vedľajším produktom pri výrobe srov za pomoci syridiel a kyselín. Aj keď tieto štandartné metódy ponúkajú stále slušné nutričné kvality srvátkovej bielkoviny, ktoré prinášali skvelé výsledky miliónom atlétov na celom svete v posledných 20 rokoch, špičková technológia sa posunula nezadržateľne ďalej.

Výrobná technológia Native Whey tak úplne nepochybne a jednoznačne vytvorila navú éru a normu kvality pre bioaktívne srvátkové bielkioviny

Native Whey tak predstavuje úplne odlišný srvátkový proteín oproti štandartným WPI/WPC formám vyrábaným zo srvátky (vedľajší produkt pri výrobe syra). Native Whey obsahuje vysoký pomer tzv. sérového albumínu, ktorý je veľmi citlivý na vyššie teploty a zmeny pH, preto sa pri použití štandartných metód vo veľkej miere znehodnocuje, Native Whey obsahuje taktiež vysoký pomer bioaktívnych frakcií, 5% imunoglobulínov, rastové faktory a ďalšie subfrakcie, ktoré majú priaznivý anabolický účinok.

Ďalšími zaujímavými parametrami Native Whey je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystínu, ten je základnou zložkou pre tvorbu Glutatiónu. Cystín je zložený z dvoch moelkúl aminokyseliny cysteínu a je opäť veľmi citlivý na tepelné zmeny a zmeny pH, u štandartných metód WPI/WPC tak dochádza opäť k znehodnoteniu (denaturácii) cystínu, takže finálny produkt už obsahuje iba "rozpadnuté" zvyšky cysteínu, ktorý tvoril pôvodne dôležitú dvojicu v tvorbe cystínu. Native Whey obsahuje taktiež vysoké množstvo L-Leucínu (najdôležitejšia BCAA).

Ako je dosiahnutý taký rozdiel oproti štandartným formám WPC/WPI?

Pri klasických štandartných metódach produkcie WPI/WPC dochádza k vyššiemu znehodnoteniu (denaturácii) bielkoviny behonm výrobného procesu, najprv pri výrobe syra, kde sa mielko pasterizuje (tepelná dezinfikácia), následne "zráža" za pomoci kyselín a syridiel (zmena pH = denaturácia), vzniká tak základ pre syr, alebo tvaroh a taktiež vedľajší produkt srvátka, ktorá je obvykle následne opäť pasterizovaná. Práve táto pasterizácia je u štandartných WPI/WPC proteínov základom pre vytvorenie bielkovinového koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubom stave obsahuje ako hlavnú zložku laktózu. Bielkovina je následne "izolovaná" za pomoci iontovej výmeny, alebo mikrofiltrácie/ultrafiltrácie. Pri iontovej výmene vdochádza k ďaľšej významnej denaturácii (znehodnoteniu) bielkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizáciou prostredia. Iontová výmena tak najvýznamnejšie poškodzuje prirodzenú štruktúru bielkoviny a ponúka jej najnižšie kvalitu, na druhej strane predstavuje najlacnejšiu cestu produkcia WPI/WPC, preto ju používa väčšina producentov na súčasnom trhu. Pre tieto menej kvalitné zdroje je charakteristická vysoká prašnosť a penivosť proteínových koncentrátov. Aj keď mikrofiltrácia/ultrafiltrácia (CFM) predstavuje šetrnejšiu metódu, jej základom je stále čiastočne denaturovaná (znehodnotená) pasterizovaná srvátka.  Native Whey tak predstavuje produkciu nedenaturovanej, bioaktívnej bielkoviny získanej úplne odlišnou cestou, ktorá vďaka modernej technológií mikrofiltrácie a niekoľkostupňovej ultrafiltrácie, dochádza k izolácii bielkoviny priamo z čerstvého mlieka a to za teplôt, ktoré neprekročia 10 stupňov celzia. 

Porovnanie značiek

Micro Whey obsahuje minimálne 88% bielkovín, provnajte si tento produkt s ostatnými výrobcami. Micro Whey je nezávisle testovaný v každej šarži, každý mesiac. Pri tejto kontrole je prísne kontrolvoané zloženie výrobku a minimálny obsah proteínu 88%. Tento štandart je ťažké prekonať. Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Naviac je testovaný na neprítomnosť dopingových látok podľa noriem kvality ISO17025. Najdôležitejšími benefitmi tohto produktu sú rýchla a bezproblémová stráviteľnosť a využiteľnosť.

Rýchlejšia, viacej efektívna absorpcia  s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpcie Micro Whey je vďaka špecializovaným Digezyme enzýmom. Absolútne zvyšujú efektivitu vstrebávania a absorpcie proteínu. Naviac obsahujú proiotické kultúry LactoSpore. 


Doporučené dávkovanie


Berte 3 odmerky (cca30g) rozmiešané s 300ml vody, alebo mlieka pomocou shakeru.

Zloženie: natívny srvátkový izolát, CFM srvátkový izolát, aróma, kakaový prášok (iba príchuť čokoláda, čokoláda-mint) E162 (iba príchuť jahoda), E162 (iba príchuť jahoda), E160a (iba príchuť vanilka a banán), umelé sladidlá - acesulfám-K, sukralóza, probiotický komplex LactoSpore (Bacillus Coagulans), Dygezyme (amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza) 

 

 

  100 g 30g
Energetické hodnoty: 1512kj / 356kcal 457kj / 107kcal
Bielkoviny (natívny srvátkový izolát a CFM) 88g 26,4g
Sacharidy  2,1g 0,6g
Tuky 0,4g 0,1g
  z toho nasýtené Tuky 0,1g stopy
  z toho mononasýtené tuky 0,1g stopy
  z toho polynasýtené tuky 0,2g stopy
Vláknina stopy stopy
Sodík 226mg 68mg
Laktóza 0,7g 0,2g
Dygezym 166mg 150mg
Lactospore 160.000.000 50.000.000

 

Garancia spoločnosti Reflex Nutrition

• Inovatívne technológie
• Najvyšší rating použitých surovín
• Vyrobené zo 100% zelenej energie
• Vyrobené zo 100% obnoviteľných zdrojov v recyklovateľných obaloch
• Vyrobené v súlade s normami ISO 9001 a ISO 17025
• Nezávislé testovanie na neprítomnosť látok dopingovej povahy
• Absolútna čistota produktov a zdravotná nezávadnosť

Doplnok stravy. Určené pre zvláštnu výživu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať hodnotenie
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.